Denne øl er som en Amber Lager – og dog alligevel helt anderledes! Den er brygget som en Amber Lager, og er efterfølgende tørhumlet i lagertanken med Simcoe. Når man tørhumler en øl får den en frisk og blomstret duft og smag. Det er vores første Special Edition-øl, og vi håber I vil nyde den ligeså meget som vi gør!

Historien om øllen: Brian skulle brygge en dag. Tingene forløb efter planen, lige indtil kogningen af urten pludselig gik i stå. Der var gået en fase i strømmen, hvilket betød at der ikke var strøm nok til at holde urten i kog. Efter forgæves at have forsøgt at få urten i kog igen, var der ikke andet at gøre end at pumpe det over i tanken.
Vi var ret spændte på hvordan øllet var faldet ud efter den ændrede kogeproces. Den var stadig rigtig god, men havde ikke ramt den rigtige smag for en Amber Lager. Derfor valgte vi at tørhumle den med Simcoe-humlen, som også blev brugt som bitterhumle i øllet (tilsat under kogningen). Vi synes selv, at den er faldet ret heldig ud, og den skal I bestemt ikke snydes for!